Jätevesiremontit, imeytys- ja suodatuskentät sekä pienpuhdistamot Keski-Suomeen

Maarakennus KaMi Oy on jätevesijärjestelmien ammattilainen, joka vaihtaa talon ulkopuoliset imeytyskentät, suodatuskentät ja pienpuhdistamot Keski-Suomessa toiveiden mukaisesti. Olipa kyseessä minkälainen jätevesijärjestelmä tahansa, saat meiltä sen suunnittelusta toteutukseen tarvikkeineen.

Ammattilaisen toteuttama jätevesijärjestelmä varmistaa, että valittu menetelmä sopii alueen ominaisuuksiin eikä aiheuta vahinkoja ympäristölle, vaan suojaa kiinteistöä ja maaperää.

Vuonna 2019 uusitun jätevesilainsäädännön mukaan kiinteistöllä on oltava kirjallinen selvitys jätevesijärjestelmästä.

Ympäristön vaatimukset huomioivat jätevesijärjestelmät

Maarakennus KaMi Oy tarkistaa aina tonttisi rajoitukset ja auttaa sinua valitsemaan ympäristön kannalta kestävän puhdistusjärjestelmän kaikkialla Keski-Suomessa. Alamme ammattilaisena selvitämme myös orgaanisen aineen, kokonaisfosforin tai -typen puhdistamisen vaatimukset kohteessasi.

Jätevesiä ei koskaansaa johtaa vesistöön sellaisenaan, vaan ne on imeytettävä maahan. Jos kiinteistö sijaitsee lähellä rantaa tai kallioisella maaperällä, voi jätevesien imeyttäminen estyä, jolloin jätevesijärjestelmä on asennettava esimerkiksi pumpun avulla.

Jätevesijärjestelmän suunnittelemista ja asentamista ennen on myös varmistettava kunnalta ympäristönsuojelumääräykset.

Ammattilainen tarkistaa maaperän laadun

Maarakennus KaMi Oy asentaa niin imeytys- kuin suodatuskentät Keski-Suomessa kohteeseesi. Autamme sinua valitsemaan sopivan ratkaisun, sillä kummallakin järjestelmällä on omat vaatimuksensa.

Imeytyskenttäratkaisussa jätevesi puhdistuu kulkemalla maakerrosten läpi päätyen pohjaveteen. Tästä syystä imeytyskentät eivät sovi savimaille tai pohjavesialueille. Maaperän laadun voi selvittää kätevästi maaperätutkimuksella, jolla varmistetaan, ettei pohjavesi ole liian lähellä imeytyspintaa. Maarakennus KaMi Oy varmistaa myös, ettei lähellä ole talousvesikaivoja.

Ota yhteyttä »

Luonnollista puhdistamista suodatinkentällä

Jos imeytyskenttää ei ole mahdollista käyttää puhdistusmenetelmänä, Maarakennus KaMi Oy asentaa maasuodattamon eli suodatinkentän. Palvelemme yksityisiä toimijoita kaikkialla Keski-Suomessa.

Suodatinkentässä jätevesi ohjautuu saostuskaivokäsittelyn jälkeen maaperän, joka puhdistaa veden kemiallisten ja biologisten prosessien ansiosta, sillä maaperän mikrobit puhdistavat veden. Tämän jälkeen puhdistettu jätevesi päätyy kokoomakaivoon ja purkupaikkaan. Suodatinkentän lähellä ei saa olla talousvesikaivoja.

Asennuksen jälkeen suodatinkentästä jää näkyviin vain kaivonkannet ja ilmastointiputket.

Mahdollisuus pienpuhdistamoon

Maarakennus KaMi Oy asentaa pienpuhdistamot kaikkialla Keski-Suomessa, kuten Jyväskylässä, Hankasalmella, Viitasaarella, Äänekoskella ja Keuruulla.

Pienpuhdistamo on nimensä mukaisesti pieni laite, joka sopii erinomaisesti haja-asutusalueiden vedenpuhdistamiseen. Pienpuhdistamot eivät vaadi suurta asennussyvyyttä, joten niiden käyttöönotto on erityisen helppoa, kun sen hoitaa ammattilainen.

Maarakennus KaMi Oy huolehtii siitä, että pienpuhdistamo sulautuu hyvin maisemaan, eikä laitteesta yleensä jääkään näkyviin kuin kansi. Pienpuhdistamo sopii niin olemassa olevaan kiinteistöön kuin uudiskohteeseen.

Jätevesijärjestelmät joustavasti

Maarakennus KaMi Oy:n jätevesiremontit ovat saatavilla myös joustavalla OP-rahoituksella. Kerromme siitä mielellämme lisää. Palvelemme jätevesiremonttiurakoissa yksityisiä kotitalouksia kaikkialla Keski-Suomessa, jossa olemme asentaneet vuosia onnistuneesti niin imeytys- kuin suodatinkenttiä sekä pienpuhdistamoita.

Jätä meille viesti, niin arvioimme sinulle parhaiten sopivan jätevesijärjestelmän ja teemme tarkasti eritellyn tarjouksen.

Ota yhteyttä »

Jätä yhteydenottopyyntö