Elämää ja aikaa kestävät pohjatyöt rakennuksille Keski-Suomessa

Maarakennus KaMi oy tuottaa laadukkaat ja kestävät pohjatyöt rakennuksille Keski-Suomessa. Pohjatyöpalvelumme on saatavilla niin yksityisille kotitalouksille kuin taloyhtiöille ja yrityksille.

Annamme tarjouksen pohjatyöstä aina virallisen rakennussuunnitelman perusteella. Teemme pohjatyöt tontin raivaamisesta valmiiseen anturapohjaan ja sen sisätäyttöön esimerkiksi murskeella tai sepelillä.

Pohjatutkimus määrittää perustuksen vaatimukset

Ennen kuin talon perustusten suunnittelemisen aloittaa, täytyy tontin maaperän ominaisuudet tutkia. Pohjan nurkkapisteiden kohdalle tehtävillä koneellisilla kairauksilla voi selvittää maaperän kapillaarisuuden ja routivuuden sekä maa-aineksen laadun, jotka kaikki vaikuttavat siihen, minkälainen pohjatyö alueelle sopii.

Maarakennus KaMi Oy tekee valmiin perustamistapasuosituksen pohjalta ensiluokkaisella työnjäljellä kestävän perustuksen, joka varmistaa kiinteistölle pitkän elinkaaren.

Laadukas pohjatyö takaa kiinteistön pitkän elinkaaren

Maarakennus KaMi Oy tuottaa kokonaisvaltaiset perustukset tontin raivaamisesta anturaan ja sisätäyttöön Keski-Suomessa. Raivaamme tontin puhtaaksi ja maantiiviiksi anturan alla. Toteuttamamme antura jakaa pohjasokkelin päälle tulevan kuorman tasaisesti laajalle alueelle, minkä ansiosta perustus on luja ja sen elinkaari on pitkä. Perustuksiin kuuluvat myös perusmuuri, mahdolliset tarvittavat pilarit ja lämpö- ja kosteuseristeet.

Kun anturapohjan toteuttaa ammattilainen, saa varmuuden myös sille, että kiinteistö kestää aikaa eikä sen elinkaari katkea liian varhain. Jos pohjatyöt on tehty huonosti, aiheuttavat ne ennen pitkää vaurioita muihin rakenteisiin, joiden korjaaminen voi olla kallista ja toisinaan jopa mahdotonta.

Ota yhteyttä »

Ammattilainen auttaa valitsemaan oikean perustustavan

Maarakennus KaMi Oy suorittaa syvä- ja matalaperustustyöt laajasti Keski-Suomen alueella.

Syväperustuksessa pilarit ja perusmuurit ohjaavat massan kuorman routarajan alapuolelle. Perusmuurin ja pilareiden alle asennetaan anturat, jotka ammattilainen suunnittelee kestämään mitattua kuormitusta. Syväperustus sopii kellarittomille kiinteistöille ja maaperälle, joka routii.

Perinteisesti rakentamisessa on Suomessa käytetty matalaperustusta, jossa luonnonkivestä tehty sokkeli ja hirren joustava rakenne sopivat vähäiseen routaliikkeeseen. Nykyaikaiset betonisokkelit, puuseinät ja muuratut kiviseinät korostavat pohjan liikkumattomuuden merkitystä. Erinomainen liikkumattomuus on mahdollista saavuttaa matalaperustuksessa kesällä maaperään varastoituneen lämmön ja rakennuksesta tulevan hukkalämmön avulla.

Terve pohja on kuiva

Terveen kiinteistön taustalla on aina kuiva pohja. Kun pohja ei kastu, ei myöskään vesi pääse nousemaan ylös rakenteisiin. Salaojituksilla ja sadevesiviemäröinnillä voi ehkäistä rakenteiden kostumista, mutta kuivuuden vaaliminen on aloitettava jo pohjatöitä tehdessä.

Maarakennus KaMi Oy huolehtii aina siitä, että anturapohja tehdään kuivalle maaperälle, jolloin kiinteistö säästyy mitä todennäköisimmin kosteusvaurioilta ja turhilta remonteilta.

Jos rakennussuunnitelmasi on valmis, käänny Maarakennus KaMi Oy:n puoleen, niin pääsemme suunnittelemaan aikaa ja elämää kestävän anturapohjan laadukkaalla sisätäytöllä.

Ota yhteyttä »

Jätä yhteydenottopyyntö