Kiineistön hyvinvoinnin varmistavat salaoja- ja sadevesiremontit Keski-Suomeen

Maarakennus KaMi Oy on salaojitusten ja sadevesiremonttien ammattilainen Hankasalmelta. Teemme ensiluokkaisia ja ympäristöystävällisiä salaojaremontteja ja sadevesisaneerauksia yksityisille kotilauksille, taloyhtiöille ja yrityksille.

Emme myy sadevesiremonttia säkissä! Käymme aina etukäteen tarkasti suunnitelman läpi ja kartoittamme aidosti, onko remontti tarpeellinen. Meiltä saat siis vain harkittua maanrakennusta, jonka lopputuloksena on terve ja hyvinvoiva tontti rakennuksineen.

Tekemällä salaojaremontin ajoissa säästää kuluissa

Olipa mielessäsi sitten salaojituksen saneeraaminen tai sadevesiremontti, kannattaa se tehdä ajoissa. Maarakennus KaMi Oy asentaa ja remontoi salaoja- ja sadevesiputket Keski-Suomen alueella.

Salaojitus tarkoittaa rakennuksen lähellä maan alla kulkevia, reikäisiä putkia, jotka ohjaavat alueen veden pois rakennuksen läheltä. Sadevesiputket puolestaan huolehtivat siitä, että sade- ja sulamisvedet ohjautuvat oikein eivätkä tuhoa maaperää tai kiinteistön rakenteita.

Salaoja- ja sadevesiremonti teettäminen tulee pitkällä aika välillä halvemmaksi kuin pahimmillaan rakennuksessa vuosia muhivien kosteusvaurioiden korjaaminen.

Kaikki salaojitukset ja sadevesiremontit Keski-Suomen alueella on tilattavissa avaimet käteen -periaatteella joko tuntityönä tai kiinteähintaisena urakkatyönä. Teemme aina yksilöllisesti räätälöidyn ja tarkasti eritellyn tarjouksen.

Terveellä talolla on kuivat perustukset

Katon lisäksi salaojat ja sadevesijärjestelmät ovat tärkeimmät kosteudelta suojaavat rakenteet kiinteistössä. Jos salaojitus ei toimi, talon perustuksista tulee märkiä, ja ennen pitkää kosteus nousee ylöspäin muualle kiinteistöön niin lattioihin kuin seiniin. Lopputuloksena voi olla kallis tai jopa mahdoton remontti.

Hankasalmelainen Maarakennus KaMi Oy on tehnyt Keski-Suomen alueella vuosia menestyksekkäitä salaojaremontteja, jotka suojaavat talon kivijalkaa pohjavedeltä. Laadukkaasti toteutetulla salaojaremontilla huolehtii myös siitä, että perustukset pääsevät kivijalkaan asennetun perusmuurilevyn ansiosta tuulettumaan.

Ota yhteyttä »

Turvaa sekä talolle että asukkaille

Salaojaremontit eivät tuo turvaa pelkästään rakenteille, vaan myös kiinteistön asukkaille. Jos salaojitus tai sadevesijärjestelmä ei ole kunnossa, aiheuttavat ne kosteusvaurioita, jotka ennen pitkää ilmenevät jopa hengitystietulehduksia aiheuttavina sisäilmaongelmina.

Kun salaojitus on tehty oikein, voi kiinteistössä asua turvallisin mielin, sillä oman hyvinvoinnin lisäksi varmistuu myös siitä, että talolla on pitkä elinkaari eikä edessä ole kalliita remontteja tai yllätysmuuttoja.

Maarakennus KaMi Oy remontoi kaikki salaoja- ja sadevesijärjestelmäsi kestävästi ja aina ammattitaidolla Keski-Suomessa.

Salaojaremontti kasvattaa sekä asumisviihtyvyyttä että asunnon arvoa

Salaojitus on yksinkertainen keino kasvattaa asunnon arvoa. Kun työn suorittaa ammattilainen, voi itse keskittyä olennaiseen eli elämiseen. Salaojan merkityksen huomaakin yleensä vasta silloin, kun se ei toimi, jolloin kosteusvauriot tulevat osaksi arkea.

Jos harkitsee talon myymistä, salaojaremontti kannattaa, sillä se sulkee usein pois kosteusvaurioiden mahdollisuudet ja lisää kiinteistön kiinnostavuutta. Salaojitettu kiinteistö on turvallinen ostopäätös.

Ammattilaisen tekemällä salaoja- ja sadevesiremontilla voi saada jopa 40 vuotta lisää talon elinkaareen. Maarakennus KaMi Oy on käytettävissäsi laajoista salaojaremonteista pienempiin tarkastuksiin.

Jätä meille viestiin, tarkastamme oikopäätä remonttitarpeesi!

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö