Viherrakentamista Keski-Suomessa vahvoilla pohjatöillä

Maarakennus KaMi Oy on viherrakentamisen ammattilainen, joka palvelee yksityisiä kotitalouksia, taloyhtiöitä ja yrityksiä kaikkialla Keski-Suomessa: Jyväskylässä, Hankasalmella, Viitasaarella, Keuruulla ja Äänekoskella.

Viherrakentamisen palveluihimme kuuluvat niin laadukkaat pohjatyöt pihaan kuin nurmialueiden tekeminen ja istutusalueiden kivetysten asentaminen.

Suoritamme työn avaimet käteen -toteutuksena, joten sinä voit keskittyä unelmoimaan, ja me toteutamme sen. Käymme viherrakentamisen suunnitelman läpi kanssasi ja valitsemme oikeat materiaalit ja kaluston työn tekemiseen. Jos valmista suunnitelmaa ei ole, voit tilata suunnittelytyön suoraan meiltä, jolloin se toteutetaan yhteistyökumppanimme kanssa.

Lähtökohtana luotettavuus ja turvallisuus

Maarakennus KaMi Oy huomioi työssään myös viherrakentamisen viranomaismääräykset myös vesihuoltolain osalta. Viherrakentaminen onkin erinomainen vedenhallintakeino, jolla hulevedet, eli pois tontilta ohjattavat sade- ja sulamisvedet, voi hoitaa esimerkiksi kasvien avulla niiden imiessä pintavettä. Suunnittelmme pihan kestämään kotimaamme vaihtelevia vuodenaikoja.

Huolehdimme myös siitä, että kaikki viherrakentamiseen liittyvät rakenteet ovat turvallisia, kestäviä ja ympäristöystävällisiä. Turvallisuudesta emme tingi myöskään työvaiheissa. Ammattimaisen ja korkealaatuisen lopputuloksen takaa rauhallinen työotteemme.

Maarakennus KaMi Oy suorittaa myös sadevesi-, salaoja- ja jätevesiremontit Keski-Suomessa. Voit siis yhdistää viherrakentamiskohteeseesi kattavan saneerauskokonaisuuden.

Ota yhteyttä »

Viherrakentaminen nostaa kiinteistösi arvoa

Viherrakentamisen perustana on järkevä pihasuunnittelu, jonka ratkaisut luovat terveen perustan koko kiinteistölle. Viherrakentamisen keskisuomalaisena ammattilaisena Maarakennus KaMi Oy auttaa valitsemaan toimivat ratkaisut kotisi tai taloyhtiösi ympäristöön, jolloin myös asumisviihtyvyys kasvaa.

Kiinteistön arvo nousee, kun viherrakentaminen on tehty oikein tarkoituksenmukaisen suunnitelman perusteella. Arvoon vaikuttavat hyvinvoiva puutarha, hyötykasvit, rakentamisen ratkaisut, vahvat pohjatyöt ja kauniit kivetykset.

Piha saa loistonsa oikein valitulla kasvillisuudella ja sen asianmukaisella hoitamisella. Tästä syystä kuuntelemme asiakkaitamme erityisen tarkalla korvalla, sillä sekä pihan että sen asukkaan hyvinvoinnin kannalta on oleellista hoitoon käytettävä aika. Maailmassa on miljoonia kasvilajeja ja yhtä monta viherrakentamisratkaisua kuin on pihojakin, joten autamme mielellämme valitsemaan kokonaisuuden, joka sopii yhteen sisäisen viherpeukalosi kanssa.

Tontin ominaisuudet viherrakentamissuunnitelman perustana

Maarakennus KaMi Oy on erikoistunut Keski-Suomen alueella nurmialueiden ja istutusaleiden kivetysten tekemiseen, jotka suoritamme aina kestävien pohjatöiden päälle.

Alamme kokoneena ammattilaisena huomioimme työssämme aina tontin ominaisuudet mahdollisuuksista rajoituksiin, joihin vaikuttavat muun muassa tontin muoto, valon määrä ja maaperän laatu. Kaikista tärkein lähtökohtamme on kuitenkin asiakkaan toiveet, jotka toteutamme tontin hyvinvointia ja ympäristön kestävyyttä kunnioittaen.

Viherrakentaminen edellyttää tarkkaa mittaamista, minkä vuoksi huolellinen suunnitelma on ehdoton edellytys kestäville viherrakentamisratkaisuille. Suunnitelmassa huomioimme oikeat kasvuolosuhteet ja kasvien mahdollisen valonsaannin. Lisäksi istutusvälien täytyy olla valituille kasveille sopivia ja käydä yhteen myös pihan yleisen viihtyvyyden ja toimivuuden kanssa.

Ota yhteyttä

Nurmi- ja kivetysalueet pitävät pihan terveenä

Viherrakentamiseen on hyvä palkata ammattilainen, sillä muutostöissä tehdyt valinnat vaikuttavat suoraan pihan hyvinvointiin. Maarakennus KaMi Oy vastaa kulutusta ja aikaa kestävistä kivetyksistä Keski-Suomessa.

Kivetysten rakentaminen on tehtävä aina pihan maaperän vaatimukset huomioida, sillä routavaurioita ei saa syntyä eikä maanpintaan saa tulla epätasaisuuksia vuosien saatossa, sillä kuopat keräävät vettä. Huolellisesti suunnitellut ja toteutetut kivetykset yhdistävät pihan eri toiminnot ja rajaavat kasvillisuutta helposti.

Lähes jokaiselle tontille tehdään nurmikko. Ammattilainen huomioi, että nurmella on vaadittu kasvualusta ja edellytykset menestyä pihalla. Nurmikkoa rakennettaessa varmistamme myös sen, että sähkö- ja muut kaapelit on rakennettu niin, että ne jäävät nurmen alle aiheuttamatta kasvulle haittaa.

Läpinäkyvät hinnat ja joustava palvelu

Viherrakentamisen palvelut laskutamme sopimuksen mukaan tuntityönä tai kiinteähintaisena urakkana – juuri niin kuin sinulle sopii. Teemme aina yksityiskohtaisen, läpinäkyvän ja räätälöidyn tarjouksen, jossa ei ole piilokuluja! Maarakennus KaMi Oy:n palveluissa on myös joustava OP-rahoitusmahdollisuus, josta kerromme mielellämme lisää.

Maarakennus KaMi Oy palvelee yksityishenkilöitä, yrityksiä ja taloyhtiöitä kaikissa viherrakentamistöissä Keski-Suomen alueella.

Jätä meille viesti, niin pääsemme tekemään pihan, joka nostaa tonttisi viihtyvyyden uudelle tasolle!

Ota yhteyttä »

Jätä yhteydenottopyyntö