20.11.2023

KaMi Oy

AMMATTITAITO

Nykypäivän maanrakentaja ei voi tuudittautua eilispäivän osaamiseen. Ammattitaidon jatkuva kehittäminen on avainasemassa, kun maailma muuttuu ja maarakentaminen siinä samalla. Maarakennus KaMi Oy tulee palvelemaan asiakkaitaan laadukkaasti myös tulevaisuudessa, siksi panostamme kouluttautumiseen ja teemme yhteistyötä alan oppilaitosten ja järjestöjen kanssa.

LAATU

Työmme laadun varmistaminen on meille ensiarvoisen tärkeää – onhan se paras käyntikorttimme. Maarakennus KaMi Oy:n työkulttuuriin kuuluu erottamattomasti korkea työmoraali ja ammattiylpeys. Me osaamme ja me näytämme sen – nöyrästi, mutta ei nöyristellen ja aina asiakkaamme edun mukaisesti.

Avain onnistuneeseen ja laadukkaasti toteutettuun urakkaan piilee ammattitaidon lisäksi avoimessa vuorovaikutuksessa eri toimijoiden välillä. Inhimillinen ja rehellinen ote asiakaspalvelussa ja yhteistyökumppaneiden kanssa toimiessa antaa hyvät lähtökohdat sujuvalle yhteistyölle.

KETTERYYS

Me emme pelkää haasteita – me otamme niistä kaiken irti! Ketterästi ja joustavasti haemme parhaat ratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin. Laajan ja monipuolisen yhteistyöverkostomme kanssa pystymme paitsi ratkaisemaan ongelmia myös kehittämään toimintamalleja tulevaa varten. Kaikkea ei ole vielä keksitty, joten miksipä ei oltaisi etunenässä kartoittamassa vaihtoehtoja?

MOTIVAATIO

Kun tekemistä ohjaa intohimo, kasvua ja kehitystä on vaikea välttää. Me rakennamme pohjia tulevaisuudelle, yhdessä asiakkaidemme kanssa.